Skapa en personlig fotobok

Vad är en fotobok?

En fotobok är en bok med dina egna bilder och texter. Det till exempel avara en fotobok med bilder från semestern eller bok med alla dina bästa recept samlade.

Med vårt program Fujifilm Fotobok kan du enkelt, i lugn och ro, skapa en proffsig bok fylld av dina egna bilder och texter.

Vi har 2 typer av fotoböcker, Briljant och Standard. Skillnaden är att den som kallas Briljant är framkallad på riktigt fotopapper och håller en ännu högre kvalitet än vår Standard-fotobok.

Två fina fotoböcker på varandra

Fujifilm Fotobok Briljant

Fujifilm Fotobok Briljant är vår exklusivaste fotobok framkallad på äkta Fujicolor Crystal Archive fotopapper.

Fördelen med att framkalla fotoboken på riktigt fotopapper är att färgerna återges i RGB (Red, Green & Blue). Det gör att bilderna blir bättre och ser mer naturliga ut istället för standardfotoboken som trycks i CMYK (Cyan, Yellow, Magenta & Keycolor). Du kommer att förvånas över skillnaden i kvalitet och känsla.

 

Fujifilm Fotobok briljant exempel 2

Fotopapper

Fujifilm Fotobok Briljant framkallas på riktigt fotopapper (Fujicolor Crystal Archive) och kan beställas med både halvmatt (Lustre) och blankt (Glossy) papper.

Glossypappret är av typen “Fujicolor Crystal Archive Hight Definition Album Paper Glossy” och den vi kallar matt är “Fujicolor Crystal Archive Album Paper Lustre”. 

Fujifilm Fotobok briljant exempel 1

Storlekar

Fujifilm Fotobok Briljant finns i fem olika storlekar – A4 Stående (195×285 mm), A4 Liggande (285×195 mm), Kvadratisk 20×20 (195×195 mm), A3 Liggande (435×295 mm), Kvadratisk 30×30 (295×295 mm). Du väljer själv om du vill ha 24, 40, 56 eller 72 sidor i din fotobok.

FUJIFILM Fotobok Standard

Vår standard-fotobok är tryck på vanligt halvglansigt papper (170g/m²) och håller mycket hög kvalitet.
Du kan välja att få en bok med antingen hårt eller mjukt omslag.

Det är inte svårt att göra en fotobok hos oss. Vi har fotoböcker i flera olika format och prisklasser. Alla levereras direkt hem till dig till en låg fast portokostnad.

Nedan ser du ett exempel på en fotobok i A4 format med hårt omslag. Texter och backgrunder infogar du enkelt med fotoboksprogammet.

Fotoboksprogrammen


Här går vi igenom fördelarna mellan de olika versionerna.

Vi har tre olika program man kan använda för att skapa sin fotobok. Ett som körs online via vår hemsida, ett som man laddar ner och installerar på datorn och slutligen programmet för iPad. Programmen är väldigt olika i utförandet och har olika funktioner. Vilket som passar bäst är upp till var och en. Många tycker offlineprogammet är enklare att arbeta med om man vill designa sin fotobok helt från grunden.

Observera att det inte går att flytta en påbörjad fotobok mellan programmen.

Funktion Offline Online iPad
Teman och clipart Ja Ja Ja
Skapa fotobok automatiskt (steg-för-steg-guide) Ja Ja Ja
Bakgrunder Ja Ja Ja
Redigera bilder (färger och kontrast) Ja Nej Nej
Beskära bilder Ja Ja Ja
Arbeta offline Ja Nej Ja
Tillgänglig för MAC Nej Ja
Tillgänglig för PC (Windows) Ja Ja
Tillgänglig för annat OS Nej Ja
Effekter och ramar Ja Ja Ja
Spara ned en kopia av fotoboksfilen till datorn Ja Nej Nej
Arbeta med boken på flera datorer Nej Ja Nej
Byta format på en redan skapad fotobok Ja Ja Nej
Varning för lågupplösta bilder Ja Ja Ja

Klicka här för att skapa din personliga fotobok hos myfujifilm.se